Even voorstellen… Dit is onze nieuwe collega Dennis van Hall

Dennis van Hall is de nieuwste aanwinst voor het Optinet team. Als dé specialist in alle netwerkverbindingen voor ondernemingen, van MKB tot grote industriële omgevingen van kantoor tot hospitality- en educatieomgevingen is Optinet de betrouwbare, flexibele en onafhankelijke partner voor alles wat te maken heeft met communicatienetwerk binnen ondernemingen. Van advisering en implementatie tot onderhoud en certificering. Het zou zo maar kunnen dat u als klant van Optinet veel contact krijgt met Dennis van Hall. Want Dennis komt als projectmanager het team van Optinet versterken. Dennis heeft jarenlange ervaring in de ICT-markt en is breed georiënteerd. Hij is onder andere actief geweest binnen de hospitality, educatie (PO & VO), retail, zorg en MKB-sector.

Maar wie is Dennis? En wat gaat hij precies bij Optinet doen? In een kort interview leert u Dennis beter kennen.

Hoe ben je bij Optinet terecht gekomen?

“Ik ben al een lange tijd actief binnen de ICT-markt. Daarin heb ik al verschillende functies mogen vervullen. Van advies tot aansturing, daardoor heb ik al veel kennis en ervaring op kunnen doen. Ik ken Optinet als een specialist binnen de communicatieoplossingen. Bij één van mijn voorgaande werkgevers was Optinet klant en is dit vandaag de dag nog steeds. Daar is jaren geleden het eerste contact ontstaan.”

Wat ga je bij Optinet doen?

“Ik ga mij richten op het begeleiden van de projecten gericht op onze draadloze communicatieoplossingen en de Service & Support contracten hiervan. Dit met als doel de klant te ondersteunen en verder te helpen. In mijn functie heb ik een combinatie rol voor de begeleiding van onze projecten waarbij er zowel intern begeleiding en sturing plaats vindt maar ook bij onze klanten en partners op locatie.”

Waarom heb je gekozen om bij Optinet te gaan werken?

“Ik ken Optinet al een lange tijd en het is een platte organisatie waar een persoonlijke en open cultuur heerst. Dat trekt mij heel erg aan. Tevens zijn ze innovatief binnen het specialistische vakgebied. Het is een organisatie waarbij werken leuk en uitvoerbaar moet zijn.”

Wat is jouw doel bij Optinet?

“Ik wil graag een bijdrage leveren aan Optinet voor de verdere ontwikkeling van de organisatie. Richting onze klanten en partners wil ik de juiste ondersteuning bieden, zodat zij volledig worden ontzorgd met de uit te voeren communicatie / ICT projecten. Daarnaast wil ik organisaties/klanten laten zien wat er allemaal mogelijk is via draadloze communicatieoplossingen. Wifi is overal gewenst maar er is zoveel meer mogelijk met draadloze communicatie. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om gasten in een hotel alles zelf te laten bedienen zoals toegang, verlichting, TV, verduistering en nog veel meer. En in de zorg kan er gemakkelijker zorg worden verleend door registratie aan het bed en mogelijkheden om zorg te verlenen via moderne communicatiemogelijkheden zoals Zoom en Teams over wifi verbinding. En bijvoorbeeld camera beveiliging bij kantoren bieden via draadloze communicatieoplossingen. Er is zo veel mogelijk!”

Welke trends zie je bij bedrijven?

“Ik zie dat het dataverbruik over draadloze communicatieoplossingen blijft toenemen. Dit ontstaat door meer behoefte aan capaciteit en snelheid. Maar voornamelijk ook doordat meer apparatuur gekoppeld wenst te worden aan draadloze verbinding. De komst van onder andere 5G en WiFi6 zijn twee nieuwe technologische ontwikkelingen die meer mogelijkheden gaan bieden voor noodzakelijke capaciteit. Met deze ontwikkelingen ontstaat er legio aan nieuwe mogelijkheden voor draadloze communicatie.”

Welke vragen zijn er bij bedrijven met betrekking tot netwerk?

“Organisaties wensen vooral een veilige en stabiele netwerkomgeving, zowel bedraad als draadloos. Voornamelijk zijn organisaties nu op zoek naar oplossingen waarbij flexibiliteit voor nu en de toekomst wordt geboden. Daarbij is capaciteit een cruciaal speerpunt. Zodat er in de toekomst bij eventuele groei en meer belasting er nog voldoende capaciteit tot beschikking is zonder direct (grote) aanpassingen te hoeven verrichten.”

Leuk om te weten…

Dennis is woonachtig in De Meern samen met zijn vrouw en twee kinderen. Naast zijn werk heeft Dennis verschillende bezigheden die hem veel energie geven, waaronder het verzorgen van zijn huisdieren. Hij is dol op zijn drie papagaaien met de namen Tuck, Jack en Bella en zijn Labrador Jules. Daarnaast haalt Dennis ook veel voldoening uit sporten. Onder andere kickboksen en een potje darts.

Meer weten over Dennis of Optinet?

Heb je een vraag aan Dennis of wil je meer over hem of Optinet weten? Neem dan contact met ons op.