Even voorstellen… Dit is onze nieuwe collega Miriam van den Berg – de Jong

Het Optinet team groeit! Miriam van den Berg – de Jong is onze nieuwste aanwinst. Als dé specialist in alle netwerkverbindingen voor ondernemingen, van MKB tot grote industriële omgevingen van kantoor tot hospitality- en educatieomgevingen is Optinet de betrouwbare, flexibele en onafhankelijke partner voor alles wat te maken heeft met communicatienetwerk binnen ondernemingen. Bij een organisatie als Optinet komt uiteraard ook de financiële administratie, met de daarbij behorende processen, kijken. Miriam komt als financieel administratief medewerker het team van Optinet versterken. Miriam heeft jarenlange ervaring en heeft al voor diverse bedrijven de financiële administratie mogen verzorgen. Zo is Miriam onder andere zes jaar werkzaam geweest bij de Solipsis groep.

Maar wie is Miriam? En wat gaat zij dan precies doen? In een kort interview leer je Miriam beter kennen.

Hoe ben je bij Optinet terecht gekomen?

“In het jaar 2020 kwam er een einde aan mijn tijd bij mijn vorige werkgever, welke overigens ook actief is in de IT branche, hierdoor kreeg ik de kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan. De vacature advertentie van Optinet wekte meteen mijn interesse. Na een kennismakingsgesprek bleek de interesse geheel wederzijds en kwamen we snel tot de conclusie dat onze visie en doelstellingen voor Optinet overeenkwamen.”

Wat ga je bij Optinet doen?

“Ik ga mij richten op het verzorgen van de financiële administratie. Hieronder valt onder andere het verwerken en controleren van facturen, rapportages opstellen, dagelijkse financiële administratie bijhouden en voorbereiding en ondersteuning van overige administratieve taken.”

Waarom heb je gekozen om bij Optinet te gaan werken?

“Ik houd met al enige tijd bezig met de cijfers van diverse bedrijven en dat vind ik ook erg leuk. Optinet bood me de kans om hierin verder te gaan en in een aantrekkelijke parttimefunctie met wisselende werkzaamheden en veel verantwoordelijkheden.”

Wat is jouw doel bij Optinet?

“Bij Optinet wil ik de komende tijd graag de financiële processen onder de loep nemen en waar mogelijk zorgen voor verbetering. Dit zodat de groei en verdere ontwikkeling van Optinet ook op het gebied van de financiële processen meegroeit.”

Leuk om te weten…

Miriam is woonachtig in het stadje Asperen in de Betuwe samen met haar man, twee kinderen en twee katten. Naast haar baan bij Optinet studeert Miriam in deeltijd Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. In haar vrije tijd kookt en bakt Miriam dan ook graag.

Meer weten over Miriam of Optinet?

Heb je een vraag aan Miriam of wil je meer over haar of Optinet weten? Neem dan contact met ons op.