Glasvezelmonteur (fulltime)

Wij zijn op zoek naar een glasvezelmonteur (fulltime). Als glasvezelmonteur ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het afmonteren, verwerken, aanleggen en het onderhouden van glasvezelnetwerken. De klanten van Optinet zijn grote multinationals, mkb-bedrijven en installateurs.

Functieomschrijving:

Werkzaamheden van een glasvezelmonteur: aanbrengen van inpandige glasvezelbekabeling, monteren van diverse soorten pigtails en connectoren, maken van fusielassen, verrichten van OTDR- en dempingsmetingen en het beoordelen daarvan, monteren en onderhouden van glasvezelnetwerken, glasvezelmontage ODF lades en/of GCO’s, lezen en interpreteren van tekeningen en technische netwerkdocumentatie, opleveren van de technische gegevens.

Waar beschik jij over:

  • Afgeronde technische opleiding, richting elektrotechniek mbo niveau 4.
  • Ervaring in de glasvezeltechniek is een pré.
  • Bereidheid tot het volgen van opleidingen/cursussen.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Flexibel, enthousiast en weet van aanpakken.
  • Kan zelfstandig, oplossingsgericht en in teamverband werken.
  • In het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden:

Optinet biedt een unieke sfeer in een bijzondere werkomgeving. Optinet is een open organisatie die gericht is op werken in teamverband. Uiteraard bieden wij een passend salaris met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Optinet

Optinet is dé specialist in alle netwerkverbindingen voor industriële- en kantoorgebouwen. Door ruim 20 jaar aan ervaring kunnen wij klanten goed adviseren en zorgdragen voor een juiste installatie. Wij zijn de betrouwbare, flexibele en onafhankelijke partner voor alles wat te maken heeft met communicatienetwerken binnen industriële- en kantoorgebouwen en terreinen; van advisering en implementatie tot onderhoud en certificering.

Interesse in deze functie en wil je meewerken aan de groei van Optinet? Stuur een e-mail met cv naar werken@optinet.nl. Alvast bedankt voor je reactie! 

Solliciteer direct

Vacature Button


Vragen?

Neem contact met ons op!