Glasvezel aansluiting

Veel bedrijven stappen over op glasvezelinternet voor een stabiel, snel en betrouwbaar netwerk. Met een glasvezelverbinding voor uw bedrijf heeft u zelden last van storingen en onderbrekingen. De download- en uploadsnelheid is gelijk en veel sneller dan internet via een kabel. Zo kunt u met meerdere apparaten binnen een bedrijf snel bestanden verzenden en ontvangen, en werkt u tegelijk met verschillende online applicaties.

Glasvezel goed laten aansluiten

Om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van een glasvezelaansluiting voor uw bedrijf is een goed ontwerp en uitvoering essentieel. Bij de installatie van het glasvezelnetwerk maken wij gebruik van de modernste gereedschappen en meetapparatuur, zodat uw datanetwerk conform de hoogste eisen wordt geïnstalleerd. Ook inspecteren wij het glasvezelnetwerk regelmatig voor u en reinigen we de glasvezelverbinding op vervuiling. Dit om de kwaliteit van de glasvezel zo hoog mogelijk te houden.

Optinet heeft zich gespecialiseerd in de onderstaande activiteiten:

  • Het afmonteren van glasvezel connectoren
  • Het fusielassen van glasvezel pigtails
  • Het fusieleasen van glasvezel verbindingen
  • Het inblazen van glasvezel aders in microducts
  • Het inblazen van glasvezel minikabels in microducts
  • Het meten met OTDR- en/of demping meetapparatuur
  • Het zorgdragen van de certificering van het glasvezelnetwerk

 

Voor de bovengenoemde activiteiten beschikken wij volledig over de know-how, goed opgeleide glasvezelmonteurs en eigen gespecialiseerd gereedschap voor alle typen glasvezel materialen, zowel op basis van multi- als singlemode techniek.

Voordelen glasvezel

Snel internet

Meer keuzevrijheid

Voor iedere branche

Onze ondersteuning

Wanneer wenselijk kan Optinet ook ondersteunen bij de selectie van een goede glasvezelprovider voor uw zakelijke netwerk. Meer weten? Neem dan contact op.

Vragen?

Neem contact op met Edwin