Training en certificaat TP-Link TPNA Omada SDN Enterprise Wireless

De Engineers van Optinet blijven constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. Samen met onze partners zorgen we voor een continuïteit in trainingen en het behalen van certificaten om zo nóg beter de klant van de juiste oplossing te voorzien.

Deze keer is onze Optinet Engineers Benjamin Friethoff naar een intensieve 3-daagse training geweest bij onze partner TP-Link geweest. Dit voor de TP-Link TPNA Omada SDN Enterprise Wireless-cursus op locatie in Nieuwegein.

Over de TP-Link cursus

De TP-Link TPNA Omada SDN Enterprise Wireless-cursus, biedt diepgaande kennis en praktische vaardigheden voor het ontwerpen, implementeren en beheren van draadloze netwerken op bedrijfsniveau. Tijdens de cursus worden verschillende onderwerpen behandeld, waaronder WLAN-architectuur, access point-implementatie, netwerksegmentatie en netwerkbeheer met behulp van het Omada SDN platform.

De cursus is ontworpen voor IT-professionals, netwerkbeheerders en netwerktechnici die hun kennis en vaardigheden op het gebied van draadloze netwerken willen verbreden. Deelnemers leren hoe ze een draadloos bedrijfsnetwerk kunnen plannen en ontwerpen met behulp van Omada producten, hoe ze Omada access points, switches en controllers kunnen configureren en implementeren, en hoe ze het netwerk kunnen beheren met behulp van het Omada cloud platform.

TPNA Enterprise Wireless-certificaat

Na het voltooien van de cursus en het behalen van het TPNA Enterprise Wireless-certificaat, zullen deelnemers in staat zijn om, met behulp van de Omada productlijn, bedrijfsnetwerken te ontwerpen, implementeren en beheren. Benjamin heeft de training succesvol afgerond en het certificaat ontvangen.