Van netwerk avonturen tot het pensioen: mijn reis bij Optinet

In de wereld van carrières en avonturen heeft elke professional zijn of haar eigen unieke verhaal te vertellen. Dit is het verhaal van Jeroen die zich sinds 2016 aan ons bedrijf gevoegd heeft. Zijn pensioen komt eraan, maar hij is niet van plan om bij de pakken neer te gaan zitten en wil graag nog wat uurtjes blijven werken. Jeroen vertelt hier alles over zijn loopbaan bij Optinet!

Nieuw avontuur

“Tussen twee banen in vond ik, via een gemeenschappelijke kennis van Sven en mij, een nieuw professioneel avontuur bij Optinet. Ik ben nu zeven jaar trouw aan dit bedrijf, sinds mijn aanstelling in 2016. Mijn takenpakket omvat voornamelijk netwerkinstallaties en netwerkbeheer. Ik heb de eer om de titel van Senior Network Engineer te dragen.”

Hoog Catharijne

“In de loop der jaren ben ik betrokken geweest bij diverse belangrijke projecten, waarvan een van de meest opmerkelijke het netwerkbeheer van Hoog Catharijne was. Dit project bood me de kans om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei en stabiliteit van dit toonaangevende winkelcentrum.”

Met pensioen

“Het aftellen is begonnen, want op 1 november treed ik officieel met pensioen. Ik ben echter verheugd om te melden dat ik ervoor heb gekozen om 20 uur per week bij Optinet te blijven werken, zodat ik mijn kennis en ervaring kan blijven delen met het team. Het is een nieuw hoofdstuk in mijn carrière en ik kijk uit naar de spannende reis die voor me ligt.”

Mooie woorden van Sven (Directeur / eigenaar Optinet BV)

“Je hebt de pensioengerechtigde gehaald, wat een grote mijlpaal is en ik wil je daarom vertellen hoezeer ik je doorzettingsvermogen en vastberadenheid bewonder. Je bent werkelijk een doorzetter die zich vastbijt in elke opdracht die je krijgt. Het is bewonderenswaardig hoe je pas naar huis gaat als het werk volledig afgerond is. Zelfs wanneer de oplossing niet direct voor de hand ligt, blijf jij volhouden totdat je het gevonden hebt. Dat doorzettingsvermogen van jou is werkelijk inspirerend.

En weet je wat het nog beter maakt? Je doet dit allemaal met een droge humor waar ik elke keer weer om moet lachen. Het is zo verfrissend om iemand zoals jij in het team te hebben die niet alleen hard werkt, maar ook nog eens zorgt voor de nodige luchtigheid en vrolijkheid op de werkvloer.

Bedankt voor jouw inzet en positieve bijdrage aan het team. Ik waardeer het enorm wat jij allemaal doet en ik kijk ernaar uit om ook na je pensioen nog veel samen te werken in de toekomst.”

Vragen?

Neem contact met ons op