Zelfstandig data-telecom monteur (fulltime)

Wij zijn op zoek naar een monteur voor data-telecom! Word jij enthousiast van het installeren van data- en glasvezelnetwerken en ben je professioneel, nauwkeurig en heb je een leuke, gezellige persoonlijkheid?

Dan is Optinet op zoek naar jou!

Functieomschrijving:

De functie is gericht op aanleggen en installeren van ICT bekabeling. Er is sprake van (af)monteren, meten, testen en documenteren. Werkt met verschillende soorten bekabeling. Je werkt in het veld en in team verband. Regelmatig is accuratesse vereist. Werkt af en toe onder tijdsdruk waarbij accuratesse is vereist. De kennis dient naar inhoud en niveau gelijkwaardig te zijn aan vmbo-tl, aangevuld met cursussen en/of trainingen met een gemiddelde studielast tot 2 jaar.

Waar beschik jij over:

  • Voor de functie van zelfstandig datamonteur is het belangrijk dat jij een vmbo/mbo diploma bezit.
  • Enkele jaren werkervaring op het gebied van data, telematica of CCTV is vereist. Daarnaast is ervaring met overige zwakstroominstallaties een pré.
  • Tevens is het belangrijk dat je als datamonteur een leergierige/ gemotiveerde houding hebt en de ambitie hebt om door te groeien in je vak.
  • Je beschikte over servicegerichte en klantgerichte instelling.
  • Technische kennis.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Nederlands en Engels taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Sterk analytisch vermogen en accuraat.
  • In bezit van rijbewijs B.

Wij bieden: 

Optinet biedt een unieke sfeer in een bijzondere werkomgeving. Optinet kent een open en platte organisatie die gericht is op werken in teamverband. Met ons lage verloop, een informele sfeer en een technisch sterk team bieden wij je leuk werk in een steeds afwisselende werkomgeving.

Eigen verantwoordelijkheid, initiatief nemen en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard bieden wij een passend salaris met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Optinet: 

Optinet is de specialist op gebied van data- telecommunicatie netwerken en richt zich volledig op glasvezel, UTP en draadloze WLAN-oplossingen. Optinet biedt professionele data- telecommunicatie toepassingen voor multinationals, industrie, overheid, onderwijs, zorg en hospitality.

Voor uitbreiding van ons monteurs team zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega. Wil jij werken in een jong, enthousiast en gedreven team en meedenken over professionele netwerkoplossingen voor onze klanten?

Interesse in deze functie en wil je meewerken aan de groei van Optinet? Stuur een e-mail met cv t.a.v. Sebastiaan Bakker info@optinet.nl. Alvast bedankt voor je reactie! 

Solliciteer direct

Vacature Button


Vragen?

Neem contact met ons op!