Hospitality

Hospitality betekent “gastvrijheid”. Alles in deze branche draait om gastvrij zijn voor gasten, bezoekers of bewoners. Een goed netwerk is een ijzersterk hulpmiddel om de klantbeleving én jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Converged network in hotels

Als er één branche is waar converged networking al veelvuldig toepast wordt, is het de hospitality branche wel. Niet gek dus dat dit een branche is waar wij als Optinet zeer actief zijn. Van hotels tot studentenhuisvesting en alles daartussenin.

IT oplossingen voor hospitality

Bij Optinet weten wij goed dat de netwerkinfrastructuur binnen hospitality veel meer omvat dan een betrouwbare wifiverbinding voor de gasten. Kassa’s, camera’s, pinapparaten, tv’s voor managed IPTV. Alles is verbonden. Storingen of uitval hebben direct invloed op de gastvriendelijkheid of bij woningen op het woongenot. Om te zorgen dat het netwerk optimaal ingericht is en naar behoren blijft presteren bieden wij verschillende diensten aan.

Een greep uit onze diensten in hospitality

Een zorgvuldig ontwerp is essentieel om de extra complexiteit die gepaard gaat met een geïntegreerd IP-netwerk aan te pakken.

Optinet Smart Hands biedt een breed scala aan ondersteuning, of je nu technische assistentie nodig hebt in een datacenter of vanaf een externe locatie.

Wij werken hard aan uitdagende
opdrachten voor diverse klanten.
Van MKB tot grote industriële
bedrijven en van kantoor- tot
hospitality omgevingen.

Hulp nodig met IT-oplossingen voor de hospitality?
Sven helpt je graag verder.