Hospitality

Hospitality betekent “gastvrijheid”. Alles in deze branche draait om gastvrij zijn voor gasten, bezoekers of bewoners. Een goed netwerk is een ijzersterk hulpmiddel om de klantbeleving én jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Converged network in hotels

Als er één branche is waar converged networking al veelvuldig toepast wordt, is het de hospitality branche wel. Niet gek dus dat dit een branche is waar wij als Optinet zeer actief zijn. Van hotels tot studentenhuisvesting en alles daartussenin.

IT oplossingen voor hospitality

Bij Optinet weten wij goed dat de netwerkinfrastructuur binnen hospitality veel meer omvat dan een betrouwbare wifiverbinding voor de gasten. Kassa’s, camera’s, pinapparaten, tv’s voor managed IPTV. Alles is verbonden. Storingen of uitval hebben direct invloed op de gastvriendelijkheid of bij woningen op het woongenot. Om te zorgen dat het netwerk optimaal ingericht is en naar behoren blijft presteren bieden wij verschillende diensten aan.

Een greep uit onze diensten

Een zorgvuldig ontworpen en goed geïmplementeerde netwerkinfrastructuur is de basis voor optimale prestaties van ieder bedrijfsnetwerk.

Realiseer een optimale kijkervaring met onze custom Managed IPTV oplossingen. Flexibel, schaalbaar en volledig naar wesn aan te passen.

Van het ontwerpen van het datanetwerk, aanleggen van de kabels, afmonteren en certificeren tot het meten en testen van het opgeleverde netwerk.

Hulp nodig met hospitality IT-oplossingen?
Simone helpt je graag verder.

Portret Optinet Simone