Office

Op een kantoor of binnen een kantoorgebouw is goede wifi een basisbehoefte. Alleen, te vaak komt het voor de wifiverbinding niet de hele bedrijfsruimte van stabiel internet voorziet. Of dat een netwerk de vraag niet aan kan tijdens een piekbelasting. Hybride werken en de toename van het aantal verbonden apparaten in kantoorruimten vraagt om meer specialisme bij het realiseren van een betrouwbaar zakelijk datanetwerk.

Zakelijke netwerkoplossingen

Optinet ontwerpt en installeert (wifi)netwerken in bedrijfspanden en andere zakelijke omgevingen. Van het ontwerp van een wifi-netwerk of de gehele netwerkinfrastructuur tot de uitvoering en certificering. Wij werken in diverse branches bij bedrijven in binnen- en buitenland. De ene keer ondersteunend aan het aanwezige IT-team, de andere keer full service inclusief de levering van de apparatuur, de installatie en het volledige onderhoud. Wij geloven in samenwerken en kennis delen om tot optimale netwerkprestaties te komen en richten onze diensten zo in dat het bij jouw bedrijf past.

Zakelijk datanewerk optimaliseren

Datacenters worden steeds groter, geavanceerder én belangrijker. Ook het aantal datacenters blijft toenemen. Nederland kan gezien worden als een belangrijk internetknooppunt. Via zeer goede verbindingen leveren datacenters diensten aan Nederlandse én internationale bedrijven.

Vijf mensen rondom een laptop

Een greep uit onze diensten zakelijk

Een zorgvuldig ontwerp is essentieel om de extra complexiteit die gepaard gaat met een geïntegreerd IP-netwerk aan te pakken.

De toenemende complexiteit van wifinetwerken vraagt om steeds meer expertise in het beheer en onderhoud. Ondertussen neemt het belang van een goed werkend bedrijfsnetwerk alleen maar toe. 

Wij werken hard aan uitdagende
opdrachten voor diverse klanten.
Van MKB tot grote industriële
bedrijven en van kantoor- tot
hospitality omgevingen.

Hulp nodig met IT-oplossingen in de zorg?
Sven helpt je graag verder.