IT Partners

Wij geloven in de kracht van de juiste mensen op de juiste plek, kennis delen en elkaar versterken om verwachtingen te overstijgen. We werken dan ook graag samen met vaste IT partners om opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn.

De juiste samenwerking voor optimale netwerken

Elkaars expertise en krachten goed benutten betekent ook de juiste rol aannemen. De ene keer is dat een volledig project van ontwerp, bekabeling, installatie tot en met de certificering. De andere keer een specifiek deel van het project, zoals gebruikmaken van Optinet als wifi specialist, of ondersteunend vanuit Optinet Smart Hands diensten.

Optinet als IT partner

Al meer dan 30 jaar levert Optinet kwalitatieve, innovatieve en betrouwbare diensten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Door het continu toevoegen van diensten op het gebied van IP-basis kunnen wij bijna alles in eigen beheer uitvoeren.

Onze kracht zit in het combineren van onze uitgebreide specialisaties zonder uitbesteding. Alle kennis onder één dak voor al jouw aanvullende ICT gerelateerde werkzaamheden voor wifi-, en netwerkinfrastructuur.

IT partner van Optinet

Wij staan altijd open voor nieuwe, waardevolle en lange termijn samenwerkingen. Wil je uitvinden of en hoe we elkaar kunnen versterken? Neem dan contact op.

IT Partner worden?
Sven gaat graag met je in gesprek.