Wifi as a Service

Een betrouwbaar en goed werkende wifi verbinding is een basisbehoefte op veel werkplekken. Van een wifinetwerk in een kantoorgebouw, hotel of ziekenhuis, het moet goed werken én blijven werken. Bij Optinet zien we wifi als een dienst die we in verschillende vormen kunnen aanbieden.

Wifi as a Service voor bedrijven

De toenemende complexiteit van wifinetwerken vraagt om meer steeds expertise in het beheer en onderhoud. Ondertussen neemt het belang van een goed werkend bedrijfsnetwerk alleen maar toe. Een wifi probleem wil je altijd snel opgelost hebben. Wij hebben onze dienstverlening daarom zo ingericht dat we alles voor je uit handen kunnen nemen tegen een vast bedrag per maand. Van het ontwerp van het wifinetwerk tot de implementatie en het beheer en onderhoud.

Maximale prestaties tegen minimale kosten

Met Wifi as a Service (WaaS) bij Optinet zorgen wij voor de benodigde wifi apparatuur. Deze investering hoef jij dus zelf niet te doen. We installeren en configureren de switches voor maximale prestaties. Én we zorgen ervoor dat het netwerk up to date blijft door continue te monitoren en testen, materiaal tijdig te vervangen en storingen snel te verhelpen met onze 24/7 support. Dit kan op afstand of op locatie. Net wat jij op dat moment nodig hebt.

Complete onderhoudsservice voor datanetwerken

Het wifinetwerk is vaak onderdeel van een uitgebreidere infrastructuur. De hele infrastructuur heeft direct effect op de prestaties van het wifinetwerk. Om hier complete support op te kunnen geven bieden we Network as a Service aan. Hierin nemen we ook de bekabeling voor onze rekening. 

Ben jij benieuwd hoe WaaS of NaaS jouw bedrijfsprocessen kan optimaliseren? Neem dan contact op voor een adviesgesprek.

Hulp nodig met Wifi as a Service?
Pascal helpt je graag verder.