Projectmanagement

“Wij geloven dat een succesvol project het resultaat is van sterke partnerschappen en goede communicatie.”

Bij Optinet werken wij met ervaren projectmanagers op elk project zodat jij je kunt concentreren op jouw core business. We combineren onze technische expertise met onze projectmanagementervaring om ervoor te zorgen dat elk project op tijd, binnen budget en kwaliteitsnormen wordt opgeleverd.

Projectplanning & risicomanagement

Ons proces voor projectplanning is erop gericht ervoor te zorgen dat projecten worden opgeleverd zoals beloofd. Elk project begint met een uitgebreide beoordeling van de vereisten – van tijdlijn tot budget. Samen ontwikkelen we vervolgens een gedetailleerd plan waarin de taken en verantwoordelijkheden voor de voltooiing van het project worden opgenomen.

Bij het plannen van een project maken we ook een risicobeoordeling om uitdagingen te identificeren die van invloed kunnen zijn op het project. Met behulp van sterke rapportages, zijn wij er zeker van dat eventuele risico’s vroeg genoeg worden opgemerkt, gecommuniceerd en opgelost.

Succesvolle projecten door vlotte communicatie

Voor ons is communicatie de sleutel tot een succesvol project. Van begin tot eind zorgen we voor regelmatige updates en doelmatige communicatie om ervoor te zorgen dat elk project soepel wordt uitgevoerd.

Onze teams bestaan ​​uit ervaren en enthousiaste mensen, die getraind zijn in professionele projectmanagementtechnieken. Onze projectmanagers zijn regelmatig op locatie, houden je op de hoogte van de voortgang en signaleren tijdig waar bijsturing nodig is. Met altijd een vast aanspreekpunt zijn de lijnen kort en werken we echt met jullie samen om ervoor te zorgen dat het project naar verwachting verloopt.

Duurzaam partnerschap voor optimaal uitgevoerde projecten

We streven ernaar langdurige relaties op te bouwen door projecten op te leveren die de verwachtingen zullen overtreffen. Na oplevering van een project zijn wij beschikbaar voor service- en onderhoud.

Heb je los van een project ondersteuning nodig binnen jouw IT team? Bekijk dan ook onze Smart Hands Services.

Portret Sebastiaan Optinet

Hulp nodig met projectmanagement?
Sebastiaan helpt je graag verder.