Zorg

Het gebruik van ICT is in de gezondheidszorg niet meer weg te denken. De manier waarop ICT in deze sector wordt toegepast, wordt in een zeer hoog tempo uitgebreid. In ziekenhuizen of zorginstellingen, overal neemt de vraag naar betrouwbare netwerkverbindingen en de juiste netwerkbekabeling toe.

Uitgebreide netwerkinfrastructuren voor de zorg

Digitalisering binnen de zorgsector vraagt om uitgebreidere en complexere netwerkinfrastructuren. Er komen steeds meer verschillende soorten apparaten bij die gebruik maken van het internet. Zoals zorgrobots en toepassingen als virtueel fietsen of interactieve speeltafels in zorginstellingen. In ziekenhuizen zorgen technologische ontwikkelingen ook voor een veranderende belasting van het netwerk.

IT-specialist binnen de zorgbranche

Optinet is specialist op het gebied van IT-oplossingen binnen de zorgbranche. Dit resulteert in langdurige samenwerkingen met onder andere het Erasmus MC. 

Vanwege onze ervaring binnen de zorgbranche weten wij wat er speelt en wat er nodig is voor een toekomstbestendige netwerkoplossing. Wil je ook gebruikmaken van onze expertise? Neem dan contact op.

Arts met tablet in handen

Een greep uit onze diensten

Artsen met tablet in handen

Bij Optinet werk je met ervaren projectmanagers op elk project zodat jij je kunt concentreren op jouw core business.

Realiseer een optimale kijkervaring met onze custom Managed IPTV oplossingen. Flexibel, schaalbaar en volledig naar wesn aan te passen.

Optinet Smart Hands biedt een breed scala aan ondersteuning, of je nu technische assistentie nodig hebt on-site of vanaf een externe locatie.

Portret van Martin Optinet

Hulp nodig met zorg IT-oplossingen?
Martin helpt je graag verder.