Zorg

Het gebruik van ICT is in de gezondheidszorg niet meer weg te denken. De manier waarop ICT in deze sector wordt toegepast, wordt in een zeer hoog tempo uitgebreid. In ziekenhuizen of zorginstellingen, overal neemt de vraag naar betrouwbare netwerkverbindingen en de juiste netwerkbekabeling toe.

Uitgebreide netwerkinfrastructuren voor de zorg

Digitalisering binnen de zorgsector vraagt om uitgebreidere en complexere netwerkinfrastructuren. Er komen steeds meer verschillende soorten apparaten bij die gebruik maken van het internet. Zoals zorgrobots en toepassingen als virtueel fietsen of interactieve speeltafels in zorginstellingen. In ziekenhuizen zorgen technologische ontwikkelingen ook voor een veranderende belasting van het netwerk.

IT-specialist binnen de zorgbranche

Optinet is specialist op het gebied van IT-oplossingen binnen de zorgbranche. Dit resulteert in langdurige samenwerkingen met onder andere het Erasmus MC. 

Vanwege onze ervaring binnen de zorgbranche weten wij wat er speelt en wat er nodig is voor een toekomstbestendige netwerkoplossing. Wil je ook gebruikmaken van onze expertise? Neem dan contact op.

Een greep uit onze diensten in de zorg

Een zorgvuldig ontwerp is essentieel om de extra complexiteit die gepaard gaat met een geïntegreerd IP-netwerk aan te pakken.

Optinet Smart Hands biedt een breed scala aan ondersteuning, of je nu technische assistentie nodig hebt in een datacenter of vanaf een externe locatie.

Wij werken hard aan uitdagende
opdrachten voor diverse klanten.
Van MKB tot grote industriële
bedrijven en van kantoor- tot
hospitality omgevingen.

Hulp nodig met IT-oplossingen in de zorg?
Sven helpt je graag verder.