Over Optinet

Meer dan 30 jaar leveren wij kwalitatieve, innovatieve en betrouwbare diensten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Door het continu toevoegen van diensten op het gebied van IP-basis kunnen wij bijna alles in eigen beheer uitvoeren.

Onze kracht zit in het combineren van onze uitgebreide specialisaties zonder uitbesteding. Alle kennis onder één dak voor al uw IT gerelateerde werkzaamheden.

Missie

Een IT-dienstverlener zijn die een nieuwe IT infrastructuur functioneler, sneller en betrouwbaarder maakt dan de bestaande, door intrinsiek gemotiveerde technici aan het werk te zetten die alles op alles zetten om positieve impact te maken voor de organisaties waar we mee werken én de wereld om ons heen.

Visie

Hoe doen we dit? We gaan voor duurzame, succesvolle klantrelaties waarin we de verwachtingen van de klant overtreffen. We betrekken medewerkers nauw bij onze bedrijfsvoering en investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij willen technische duurzame IT-infrastructuren die de continuïteit van betrouwbare en snelle verbindingen waarborgen voor onze klanten. 

De continuïteit bereiken wij omdat we verantwoordelijkheid nemen voor ons werk, wat betekent dat we anderen binnen onze organisatie ondersteunen wanneer de ander hulp nodig heeft. Niemand is namelijk alleen verantwoordelijk, dit zijn wij samen. Verantwoordelijkheid betekent ook dat afspraken nagekomen dienen te worden.

Kwaliteit is een basisvoorwaarde voor Optinet en sluit op twee manieren aan bij onze kernwaarden. Aan de ene kant is de kwaliteit die we leveren van belang voor de interne organisatie. De wil om een hoge kwaliteit te behalen, hangt samen met goede samenwerking en betrokkenheid bij het bedrijf en team waarin er gewerkt wordt. Aan de andere kant gaat het om de kwaliteit die we leveren aan de klant zelf. Door hoge kwaliteit te leveren aan klanten, zorgen we ervoor dat klanten ons blijven benaderen voor nieuwe opdrachten. Bij Optinet nemen we de verantwoordelijkheid om kwaliteit te leveren en hierdoor de klant tevreden te houden.

Onder onze kernwaarde betrouwbaarheid valt ook de woorden: Flexibiliteit, Klantgerichtheid & Integriteit. Optinet is betrouwbaar naar klanten toe. Hierbij is flexibel zijn erg belangrijk. Door onze flexibiliteit kunnen wij snel reageren wanneer bv. een klant ons belt met een probleem dat snel opgelost moet worden. We zoeken graag een oplossing voor de klant, zonder dat projecten bij andere klanten daaronder lijden.

Fijn om erkenning en waardering te krijgen van teamleden. Zonder waardering of erkenning wordt het lastig om ergens gemotiveerd te blijven werken. We zijn trots op wat we doen en doen dit ook met veel passie. Persoonlijke ontwikkeling is hier een onderdeel van. Door de mogelijkheid te hebben om te blijven ontwikkelen en leren, zal de ervaren waardering versterkt worden.

Vragen?

Neem contact op met Sven