Network as a Service

Network as a Service bij Optinet betekent een betrouwbaar intern bedrijfsnetwerk zonder grote investeringen en geen omkijken naar beheer en onderhoud. Wij nemen alles uit handen. Van inmeten van de apparatuur, configureren, installeren en service tot monitoring.

Een betrouwbaar en veilig netwerk als dienst

Een goede netwerkinfrastructuur met de juiste bekabeling, hardware en software vormt de basis voor een optimale gebruikerservaring. Om de kwaliteit van het netwerk op lange termijn te kunnen garanderen is het belangrijk om alle elementen up to date te houden. Wij bieden een netwerk dan ook het liefst aan als een service waarbij we de apparatuur én het onderhoud voor je beheren.

Network as a Service voor bedrijven

Met Network as a Service bij Optinet krijg je een volledig beheerde draadloze en/of bedrade lokale netwerkinfrastructuur. Voor jou betekent dat een gegarandeerd stabiel en veilig netwerk tegen een voorspelbaar maandbedrag. Er zijn verschillende mogelijkheden om van onze netwerkservices gebruik te maken. Zo bieden wij de service specifiek voor wifinetwerken of voor de gehele infrastructuur inclusief netwerkbekabeling.

Maak gebruik van onze expertise

Onze kracht zit in het combineren van onze uitgebreide specialisaties zonder uitbesteding. Alle kennis onder één dak voor IT gerelateerde werkzaamheden. Wij geloven in duurzame samenwerkingen voor maximale prestaties. Werk je met Optinet dan werk je samen met ervaren wifispecialisten, glasvezelspecialisten, datamonteurs en netwerkengineers. Je staat altijd direct in contact met je vaste contactpersoon en krijgt 24/7 support bij storingen.

Network as a Service voor bedrijven

Wil je alleen een gedeelte van het beheer onderbrengen of heb je tijdelijk ondersteuning nodig om de druk op het IT team te verminderen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden of bekijk de volgende diensten.

Hulp nodig met Network as a Service ?
Pascal helpt je graag verder.