Transport en logistiek

Digitalisering in transport en logistiek vergroot de belasting op de bestaande netwerkinfrastructuur. Handscanners, tablets en machines maken gebruik van hetzelfde netwerk. In de praktijk zien we dat er vaak “kastjes” bijgeplaatst worden om de dekking te vergroten. Helaas werkt dit vaak averechts omdat apparatuur elkaar verstoort of het netwerk niet efficiënt en schaalbaar wordt ingericht.

Flexibel en schaalbaar datanetwerk

Lange gangpaden, hoge plafonds met veel stellingen of andere obstakels en “moving targets” die verbinding moeten maken met het dichtstbijzijnde access point vragen nou eenmaal om een specifieke aanpak.

Wij ontwerpen en implementeren toekomstbestendige en flexibele netwerkinfrastructuren als fundamentele basis voor automatisering binnen jouw bedrijf. We snappen de branche en de bijbehorende uitdagingen en weten dit te vertalen naar een efficiënte en schaalbare structuur.

Wifi verbeteren binnen een bestaand netwerk

Maak jij al gebruik van een netwerk en wil je weten hoe dit te optimaliseren is? Vraag dan een Optinet Wifi y Health Check aan voor een gedetailleerde meting van het netwerk. Je krijgt hierbij ook een adviesrapport waar je zelf, of met behulp van onze netwerk engineers mee aan de slag kunt.

Wifi in productie- of magazijnomgevingen optimaliseren

Met het whitepaper informeren wij je over de mogelijkheden om wifi werkend te krijgen in productie- en magazijnomgevingen. Met de Wifi Optimalisatie Methode is het mogelijk om vanaf de basis te beginnen en problemen aan te pakken die een slechte verbinding veroorzaken. Laat wifi geen uitdaging zijn in een productiehal of magazijn. 

Met onze Wifi Optimalisatie Methode krijg je de tools om de problemen aan te pakken die een slechte verbinding veroorzaken. 
Ontdek waar het misgaat en leer hoe je dit kunt oplossen.

Magazijn met dozen en medewerkers

Een greep uit onze diensten in de retail

Een wifi site survey is een  belangrijk onderdeel bij het ontwerpen van een draadloos netwerk

Een zorgvuldig ontwerp is essentieel om de extra complexiteit die gepaard gaat met een geïntegreerd IP-netwerk aan te pakken. 

Wij werken hard aan uitdagende
opdrachten voor diverse klanten.
Van MKB tot grote industriële
bedrijven en van kantoor- tot
hospitality omgevingen.

Hulp nodig met IT-oplossingen voor de transport en logistiek?
Sven helpt je graag verder.