Even voorstellen… Dit is onze nieuwe collega Simone Slameto – Hieuw Kin Koen

Optinet blijft groeien! Recent is Simone Slameto – Hieuw Kin Koen onderdeel geworden van het Optinet team. Als dé specialist in alle netwerkverbindingen voor ondernemingen, van MKB tot grote industriële omgevingen van kantoor tot hospitality- en educatieomgevingen, is Optinet de betrouwbare, flexibele en onafhankelijke partner voor alles wat te maken heeft met communicatienetwerk binnen ondernemingen. En als organisatie staan wij niet stil. Wij blijven groeien en zijn daarom blij dat Simone de binnendienst op de afdeling WiFi komt versterken. Simone heeft de opleiding Toerisme gedaan en heeft ervaring opgedaan bij onder andere Alcadis als inside sales.

Maar wie is Simone? En wat gaat zij precies doen? In een kort interview leer je Simone beter kennen.

Hoe ben je bij Optinet terecht gekomen?

“Ik ken Optinet via mijn vorige baan bij Alcadis. Daar is Optinet trouwens al jaren klant. Tijdens mijn zwangerschapsverlof belde een collega met de boodschap dat Optinet op zoek was naar een medewerker binnendienst op de afdeling WiFi. Dat leek mij wel wat. Na een kennismakingsgesprek bleek er een wederzijdse klik te zijn. In goed overleg met mijn oude werkgever heb ik de overstap naar Optinet gemaakt!”

Wat ga je bij Optinet doen?

“Als medewerker binnendienst ga ik me voornamelijk richten op de ondersteuning, planning en verwerking van verschillende projecten op het gebied van wifi-oplossingen. Daarnaast ga ik me ook bezighouden met de verwerking van de verschillende onderhouds- en servicecontracten.”

Waarom heb je gekozen om bij Optinet te gaan werken?

“Ik heb met veel plezier 7,5 jaar gewerkt bij Alcadis als inside sales. Maar op een gegeven moment was ik toe aan een nieuwe uitdaging en omgeving. Toen deze kans bij Optinet op mijn pad kwam ging het kriebelen. Wat mij vervolgens erg aansprak is dat de communicatie bij Optinet erg open is en dat er veel mogelijkheden zijn voor ontwikkeling, zowel binnen het bedrijf als op persoonlijk vlak. Kortom Optinet is het bedrijf en de werkgever met mogelijkheden waar ik mooie dingen wil gaan bereiken.”

Wat is jouw doel bij Optinet?

“Bij Optinet wil mijn administratieve en organisatorische kwaliteiten inzetten om de projecten met betrekking tot storingen en de verschillende onderhouds-en service contracten nog efficiënter en beter te laten verlopen. Daarnaast hoop ik een bijdrage te kunnen leveren bij de ontwikkeling van verschillende processen.”

Leuk om te weten…

Simone is zelf van Chinese/ Javaanse en Surinaamse afkomst en is getrouwd met een man van Albanese en Indische afkomst. Samen hebben zij twee dochtertjes, een peuter van 3 jaar en een baby van 7 maanden. Simone is woonachtig in Zeist en houdt in haar vrije tijd van reizen, koken en bakken, sporten en leuke dingen ondernemen met haar familie.

Meer weten over Simone of Optinet?

Heb je een vraag aan Simone of wil je meer over haar of Optinet weten? Neem dan contact met ons op.