Gecombineerd glasvezelnetwerk voor Hordijk Verpakkingen in Zaandam

In samenwerking met Bosma & Bronkhorst realiseert Optinet een Commscope Cat.6A netwerk bij Hordijk Verpakkingen in de kantoor-, producthal– en opslagruimte. Recent heeft Hordijk verpakkingen een schitterende hal van in totaal 22.500  m² met een kantoor van circa 1.300  m² gebouwd. In verband met de grootte van het gebouw heeft de opdrachtgever ervoor gekozen om de diverse patchkasten te verbinden d.m.v. glasvezel.

Gecombineerd glasvezelnetwerk

Met de opdrachtgever, Hordijk Verpakkingen, is besloten om een Commscope Cat.6A gecombineerd glasvezelnetwerk te installeren, waarbij de patchkasten onderling zijn verbonden. Er is een ring gecreëerd naar het bestaande pand.

“Ondanks de coronaperiode hebben wij onze werkzaamheden goed kunnen uitvoeren”

Projectleider Optinet over dit project: “De samenwerking tussen Optinet en Bosma & Bronkhorst gaat ver terug in de tijd. Het is echter voor de eerste keer dat Optinet een gecombineerd netwerk realiseert. Tijdens het offerte traject hebben we samen met Bosma & Bronkhorst gekeken hoe we elkaar konden helpen tijdens de uitvoering. Dit heeft ertoe geleid dat we ondanks de coronaperiode bijna aaneengesloten de werkzaamheden hebben kunnen uitvoeren. Optinet heeft de samenwerking als zeer prettig ervaren.”

Over Hordijk Verpakkingen

Hordijk Verpakkingsindustrie ontwerpt en produceert kunststof verpakkingen voor verschillende bedrijfstakken in het binnen- en buitenland. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen voor voedingsmiddelen. Hordijk Verpakkingsindustrie beschikt over twee productiebedrijven. Een thermovormfabriek in Zaandam en een spuitgiet- en extrusieblaasfabriek in Zevenhuizen. Door de uitgebreide kennis en ervaring op deze vakgebieden zijn zij als geen ander in staat in te spelen op de specifieke wensen van hun klanten. Zij staan bovendien in voor de hoogst haalbare (product-)kwaliteit en de grootst mogelijke leverbetrouwbaarheid. Dat maakt Hordijk Verpakkingen tot een zeer gewaardeerd leverancier van kunststof verpakkingen voor talloze bedrijven, groot en klein.

Over Bosma & Bronkhorst

Het bedrijf Bosma & Bronkhorst adviseert, ontwerpt, realiseert, installeert, onderhoudt en renoveert elektrotechnische installaties, aandrijfsystemen en technische automatiseringssystemen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een moderne succesvolle onderneming met 100 medewerkers. Bosma & Bronkhorst is flexibel, innovatief, service- en oplossingsgericht. Het bedrijf hecht veel waarde aan het begrip relatie, zowel naar de opdrachtgevers als naar de medewerkers toe.