ISDN stopt, maar wat is het alternatief?

Het traditionele telefonienetwerk ISDN stopt per 1 september 2019 met het aanbieden van enkel- en meervoudige ISDN 1/2 en meervoudige PSTN. KPN en andere aanbieders kunnen de kwaliteit en stabiliteit van de ISDN lijnen niet meer garanderen. Toch maken veel bedrijven nog gebruik van deze traditionele telefoniedienst en moeten nu op zoek naar een alternatief.

Het alternatief: Stap over naar VoIP telefonie van Optinet

Tegenwoordig bellen bedrijven steeds vaker via het internet. Daarom raden wij aan om de overstap te maken naar de opvolger: Voice over IP, ook wel; VoIP bellen, Cloud Telefonie, Hosted Telefonie of Hosted Voice genoemd. Vrij vertaald staat deze afkorting voor ‘bellen over een internetverbinding’. De VoIP biedt vele voordelen bovenop traditionele telefonie.

Met VoIP maakt u de wirwar van aansluitingen en verbindingen een stuk overzichtelijker. Wilt u nog een stap verder gaan? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw mobiele telefonie te koppelen aan het bedrijfsnetwerk. Directe en duidelijke voordelen zijn onderling bellen tegen voordelige en vaste tarieven en meer voorspelbaarheid in de telecomkosten. Ook bent u ook beter bereikbaar voor uw klanten. Optinet brengt deze voordelen snel binnen handbereik!

Installatie VoIP door Optinet

Voor de installatie van Voice over IP in uw bedrijfspand bent u bij Optinet aan het juiste adres. Na voltooiing van de installatie en configuratie voeren wij een kwaliteitsmeting uit, zodat we kunnen controleren of het initiële ontwerp van VoIP en uw eisen bereikt zijn. Problemen en storingen met VoIP lossen wij direct op; 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Wacht niet tot het laatst en kies nu voor VoIP van Optinet! Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen over VoIP? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Vragen?

Neem contact met ons op