Nieuwe wifi- en netwerkstructuur voor fabrieken en kantoren

Samen met onze Schotste partner, Hutchinson Networks, heeft Optinet zich de afgelopen maanden ingezet om een nieuwe wifi- en netwerkstructuur te ontwerpen voor fabrieken en kantoren van één van de grootste leveranciers van huishoudelijke- en verzorgingsproducten.

Driedelig project

Dit eerste deel van een driedelig project vond plaats in diverse Europese landen binnen een tijdslijn van vier maanden. De wifi site survey’s vormen de basis voor een geheel nieuw te installeren wifi- en netwerkinfrastructuur. Optinet aan het woord over dit project: “Draadloze infrastructuur is binnen bedrijfspanden al niet meer weg te denken. Het is fantastisch om mee te werken aan een meerjarig project om deze infrastructuur ook binnen alle hoeken van een fabriekshal, magazijn en transportroutes op een fabrieksterrein te ontwerpen.”

Partner Hutchinson Networks

Hutchinson Networks is een visionaire leader in ideeën en technologie. Met lokale ervaring in meer dan 80 landen overspannen ze de wereld, door oplossingen en services van de toekomst te leveren aan grote multinationals, kritieke infrastructuur in de publieke sector en startende ondernemingen in de groei.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op. Wij zijn dé specialist in alle netwerkverbindingen voor kantoor- en industriële omgevingen. Door onze 20 jaar ervaring kunnen wij je goed adviseren en zorgdragen voor een juiste installatie.