Optinet behaalt wederom VCA certificaat

Wij hebben opnieuw ons VCA certificaat behaald. Hierdoor kun je als (potentiële) relatie van Optinet erop vertrouwen dat de uitbestede werkzaamheden de veiligheid, gezondheid en het milieu (VGM) niet in gevaar brengen. Daarnaast tonen wij aan als VCA gecertificeerd bedrijf dat wij ons VGM beheersysteem op orde hebben.

Wat houdt het VCA certificaat in?

De term VCA staat voor VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. Het VCA certificaat verbetert de veiligheid op de werkplek. Dit door te ervoor te zorgen dat verschillende partijen bewust zijn van de gevaren en risico’s om zich heen. Een VCA certificaat geeft bovendien aan dat een bedrijf aan de noodzakelijke veiligheidseisen voldoet. Omdat zo’n VCA certificaat steeds voor een vaste periode wordt toegekend, is men er steeds zeker van dat het bedrijf op de hoogte is van de meest actuele en de relevantste veiligheidsregelgeving.

Veilig en gezond werken

Sven: “Veilig en gezond werken is erg belangrijk. Met dit (opnieuw) behaalde VCA certificaat staan we klaar om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan als deskundige en betrouwbare opdrachtnemer.

Over Optinet

Optinet is dé specialist in alle netwerkverbindingen voor je onderneming. Van MKB tot grote industriële omgevingen en van kantoor tot hospitality– en educatieomgevingen. Door onze 20 jaar ervaring kunnen wij je goed adviseren en zorgdragen voor een juiste installatie. Wij zijn je betrouwbare, flexibele en onafhankelijke partner voor alles wat te maken heeft met jouw bedrijfsnetwerken binnen kantoor- of industriële gebouwen en terreinen; van advisering en implementatie tot onderhoud en certificering.