Vacature datamonteur (Helmond)

Word jij enthousiast van het installeren van data- en glasvezelnetwerken? Ben je professioneel, nauwkeurig en heb je een leuke, gezellige persoonlijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor uitbreiding van onze professionele netwerkoplossingen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega. Wil jij werken in een jong, enthousiast en gedreven team en meewerken aan professionele glasvezeloplossingen voor onze klanten? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving datamonteur

Als datamonteur bij Optinet ga je aan de slag met het aanleggen en installeren van ICT bekabeling. Je bent onder andere bezig met (af)monteren, meten, testen en documenteren. Je werkt hierbij met verschillende soorten bekabeling.

Als datamonteur werk je ‘in het veld’ op diverse projecten. Regelmatig is precisie vereist, waarvan een enkele keer onder tijdsdruk.

Waar beschik jij over:

  • Een afgeronde relevante technisch georiënteerde ICT-opleiding (MBO)
  • Enkele jaren werkervaring op het gebied van data, telematica of CCTV.
    Ervaring met overige zwakstroominstallaties een pré.
  • Je beschikte over servicegerichte en klantgerichte instelling
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Sterk analytisch vermogen en accuraat
  • In bezit van rijbewijs B

Werken bij Optinet

Optinet is dé specialist op het gebied van data- telecommunicatie netwerken en richt zich volledig op glasvezel, UTP en draadloze WLAN-oplossingen. Optinet biedt professionele data- telecommunicatie toepassingen voor multinationals, industrie, overheid, onderwijs, zorg en hospitality.

Optinet biedt een unieke sfeer in een bijzondere werkomgeving. Met ons lage verloop, een informele sfeer en een technisch sterk team bieden wij je leuk en afwisselend werk.

Eigen verantwoordelijkheid, initiatief nemen en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard bieden wij een passend salaris met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb jij interesse in deze functie als datamonteur in de regio Helmond en wil je meewerken aan de groei van Optinet? Neem dan contact met ons op via info@optinet.nl of 030-6924930.

Acquisitie door recruiters / wervingsbureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Vacature Button

Heb je een vraag over deze vacature? Neem gerust contact met ons op.