Even voorstellen… Dit is onze nieuwe collega Robbert Schiphorst

Wellicht denk je: “Wat een bekende naam”. Dat kan kloppen, want de nieuwe collega die we aan je voorstellen is de broer van onze directeur Sven Schiphorst.

Als dé specialist in alle netwerkverbindingen voor ondernemingen, van MKB en grote industriële omgevingen tot kantoor en hospitality- en educatieomgevingen, is Optinet de betrouwbare, flexibele en onafhankelijke partner voor alles wat te maken heeft met communicatienetwerk binnen ondernemingen. Wij zitten niet stil en blijven groeien. Daarom zijn wij erg blij dat Robbert ons team als Assistent Projectleider komt versterken.

Robbert heeft meer dan 30 jaar ervaring in service en projecten op technisch gebied in de industriële perslucht en koeltechniek. Maar wie is Robbert? En wat gaat hij bij Optinet precies doen? In een kort interview leer je Robbert beter kennen.

Wat ga je bij Optinet doen?

“Ik ga als Assistent projectleider aan de slag.”

Waarom heb je gekozen om bij Optinet te gaan werken?

“Na 30 jaar bij hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben, was ik aan iets nieuws toe. Het was voor mij een must dat het toekomstige (technische) bedrijf een goede werksfeer en de juiste drive heeft. Ik vind het tenslotte belangrijk om met plezier naar je werk te gaan en waar ik weer voor een lange periode aan verbonden mag / kan blijven.

In mijn ogen is Optinet een leuk, nog steeds groeiend bedrijf met een groep gemotiveerde mensen in een interessante markt. En na wat gesprekken met Sven en een dag meekijken in het bedrijf, heb ik weloverwogen besloten om deze stap te maken.”

Wat is jouw doel bij Optinet?

“Mijn doel is om mijn bedrage te leveren in het voorbereiden en begeleiden van projecten, ter ondersteuning van de projectleider(s), zodat de `driehoek`: klant / uitvoering (monteurs) / eigen kosten, naar een ieder tevredenheid wordt gewaarborgd. Daarnaast wil ik graag als een team met collega’s zorgen dat het bedrijf zich blijft door ontwikkelen.”

Leuk om te weten…

“Zoals inmiddels wellicht bekend, ben ik de broer van Sven. Ik ben woonachtig in Zoetermeer met mijn vrouw, dochter en onze Manchester Terriër. Inmiddels ben ik ruim 45 jaar Formule 1 fan en vind autosport (brandstofmotoren ! ) überhaupt leuk. Ik heb mijn racelicentie, maar doe daar helaas weinig mee. Momenteel hebben we veel aandacht en plezier aan de 1PK (paard) van mijn dochter.”

Meer weten over Robbert of Optinet?

Heb je een vraag aan Robbert of wil je meer over hem of Optinet weten? Neem dan contact met ons op.