Nieuw meetapparatuur: Fluke versiv DSX-8000

Om de door Optinet aangelegde datanetwerken te kunnen meten en certificeren, werken wij nu met de nieuwste Fluke versiv DSX-8000 netwerktesters. Deze meten bekabelingsnetwerken tot de hoogste standaard van dit moment, namelijk categorie 8.

Fluke versiv

Met de nieuwe Fluke versiv certifiber Pro kunnen onze glasvezelmonteurs zowel singlemode als multimode glasvezel meten. Het Versiv platform is gebruikersvriendelijk en klaar voor alle huidige en toekomstige applicaties. De Fluke versiv DSX-8000 netwerktesters geven een krachtig signaal af waardoor de Versiv familie tot de absolute top behoort van netwerktesters. De belangrijkste parameters van de nieuwste netwerktester zijn:

  • De eerste Permanent Link en Channel adapters geschikt tot 2HGhz. Geschikt voor certificering van bekablingsinfrastructuur van TIA Cat5 tot Cat8 en ISO Class C tot F.
  • De snelste meter in de markt: 8 seconden voor een 6A.
  • De eerste Cat8 tester goedgekeurd door bekabelingfabrikanten.
  • De eerste tester welke een shielding test uitvoert conform Level2G zoals vastgelegd in de TIA-1152-A standaard.
  • De enige tester welke eventuele on-balancering meet van de aderparen.

Livingston (Microlease)

Tijdens een uitgebreide instructie van onze leverancier Livingston (Microlease) kregen wij uitleg over de werking van de nieuwste Fluke versiv DSX-8000 netwerktesters.

Livingston verhuurt en verkoopt elektrotechnische test- en meetapparatuur voor markten zoals de data- en telecommunicatie industrie, defensie en aerospace, elektronica en semiconductors en voor elektrische installaties. Vanuit hun vestigingen verzorgt Livingston voor lokale en internationale bedrijven de data, telecom, defensie, ruimtevaart, installatie en andere industriële sectoren.

Sinds 2014 is Livingston onderdeel van Microlease Group. Dankzij deze samenwerking krijgt Livingston makkelijker toegang tot een grote range van meetapparatuur en equipment management services. Klanten zullen hierdoor niet alleen profiteren van de bredere range aan apparatuur maar ook van de specifieke kennis en systemen op het gebied van equipment management.

Meer weten over Fluke Versiv door Optinet?

Wil je meer weten over de nieuwste tester uit de Fluke Versiv familie of over onze leverancier Livingston (Microlease). Neem contact met ons op. Werken met Optinet betekent werken met glasheldere netwerken. Daar staan wij voor!