Uitbreiding van het Optinet Team!

Maak kennis met Pascal Arnouts. Pascal is recent gestart als Consultant WiFi & Netwerkbeheer bij Optinet. In een kort interview leren we hem beter kennen.

Consultant WiFi & Netwerkbeheer

Pascal: “In mijn functie verbind ik bedrijven en mensen met elkaar en zorg ik dat ze optimaal verbonden blijven. Dit kan in een fabriekshal tot winkelcentrum zijn en van wifi site survey’s met Ekahau heat maps tot installatie en onderhoud.”

Waar krijg jij energie van?

“Op zakelijk vlak krijg ik energie uit het opbouwen en verbeteren van relaties om zo het beste voor beide partijen er uit te halen. Ik sta voor een open en directe communicatie, samenwerking en luisteren naar waar een oplossing voor nodig is.”

Wat is jouw doel bij Optinet?

“Mijn einddoel is een blije klant! En laat dit nou net overeenkomen met de visie van Optinet.”

Wat doe je als je niet werkt bij Optinet?

Pascal over zijn hobby’s: “Wanneer mijn energie nog wat extra opgeladen moet worden, zoek ik dit in activiteiten als lekker buiten zijn met het gezin en onze Alaska-Malamute. Daarnaast ben ik een amateur meubel knutselen, doe ik aan ijshockey en ga ik af en toe op (ski)vakantie wanneer het kan.” Wil je meer weten over Pascal of over Optinet? Neem dan contact met ons op.