Voordelen Optinet Smart Hands Services

Beheer van je bedrijfsinfrastructuur kan vaak een tijd- en arbeidsintensieve taak zijn, die druk legt op reeds beperkte IT-middelen. Bij Optinet kunnen onze Smart Hands Services dit probleem verhelpen door ervaren technici te bieden. De Optinet Smart Hands Services zijn niet alleen veelzijdig en zeer betrouwbaar, maar ook goedkoper in onderhoud. Dit omdat deze gekwalificeerde Optinet technici in staat zijn meerdere taken onmiddellijk en nauwkeurig uit te voeren. Wat de voordelen precies zijn van de Smart Hands Services van Optinet? Wij lichten het voor je uit.

Wat is Smart Hands?

Smart Hands verwijst in feite naar een technisch ondersteuningssysteem, waarbij technici die op de site zijn gestationeerd snel kunnen reageren op problemen die zich binnen je datacenter kunnen voordoen. Maak gebruik van Optinet Smart Hands Services en maximaliseer het potentieel van het bedrijf. De voordelen van Smart Hands Services zijn:

  • 24/7 support beschikbaar
    Als het technisch personeel stand-by heeft staan, kan de frequentie van uitvaltijden van servers en serviceonderbrekingen aanzienlijk worden verminderd. Dit is eigenlijk praktischer voor bedrijven die hun eigen servers hosten en exploiteren. Met Smart Hands ben je ervan verzekerd dat alle technische problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Je kan je vragen en verzoeken (bijvoorbeeld voor upgrades) ook indienen via een technicus op locatie en onmiddellijk antwoorden ontvangen.
  • Verbetering van de beveiliging
    Smart Hands kunnen je gegevens beschermen door regelmatige onderhoudscontroles en gegevensback-ups uit te voeren. Het bedrijf kan er veel baat bij hebben beschermd te zijn tegen desastreuze stilstanden waar het bedrijf dagen of zelfs weken over zou kunnen doen om te herstellen.
  • Hogere productiviteit
    Met kortere uitvaltijden en een hogere betrouwbaarheid van de prestaties van collocatie-apparatuur, werkt het bedrijf efficiënter met Smart Hands. Door frequente en langdurige onderbrekingen te voorkomen, concentreren de werknemers zich meer op de taken en projecten die er écht toe doen.

Neem contact op met Optinet

Optinet Smart Hands Services biedt klanten on-site technische expertise voor hulp bij beheer op afstand, installatie en probleemoplossing van de apparatuur in je datacenter en/of netwerkomgeving. Wil je meer informatie ontvangen over onze Smart hands Service? Neem dan contact met ons op.