Wifi verbeteren

Wifi optimaliseren

Niks is vervelender dan een onbetrouwbaar of langzaam wifinetwerk voor uw bedrijf. Uw medewerkers of gasten ondervinden hinder of zelfs uw hele bedrijfsproces of communicatie stagneert. Om uw wifinetwerk te verbeteren zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een wifi meting laten uitvoeren met een bijbehorend adviesrapport. Ook kan een wifi onderhoudscontract interessant zijn om problemen met het wifinetwerk te voorkomen en direct op te lossen als die er wel zijn.

Optinet kan middels metingen op locatie, verstoringen en mogelijkheden tot verbetering opsporen. Met geavanceerde wifi meetapparatuur van Ekahau wordt de huidige dekking en capaciteit in kaart gebracht. Vervolgens brengen wij een gedetailleerd advies uit om het netwerk te verbeteren. Hierbij wordt rekening gehouden met de huidige wensen en toekomstige internetprotocollen. In het adviesrapport beschrijven we ook welke apparatuur vervangen moet worden voor een beter werkend netwerk en welke kosten hierbij komen kijken.

Wanneer wenselijk kan Optinet ook de uitvoering van het verbetertraject op zich nemen. Beschikt u zelf over een IT-afdeling die de uitvoer op zich kan nemen, dan kunnen wij ook tijdens dit proces ondersteunen met advies of het leveren van de benodigde materialen.

Whitepaper Wifi in productie en magazijn omgevingen

Weten wat de beste oplossingen voor wifiverbindingen binnen uw productiehallen of magazijnen is? Wij hebben alle informatie voor u in ons whitepaper beschreven! Download het whitepaper Werkend wifi in productie- en magazijnomgevingen gratis!

Wifi Onderhoudscontract

Werkt uw huidige wifinetwerk naar behoren maar bent u er graag zeker van dat dit in de toekomst zo blijft? Of is het cruciaal voor uw bedrijf dat uw netwerk niet uitvalt of hapert? Dan kunnen wij u ook een service- en onderhoudscontract aanbieden. Hierbij voeren wij jaarlijks preventief onderhoud uit en brengen u tijdig op de hoogte van apparaten of kabels die vervangen moeten worden. Kleine gebreken lossen wij direct op en verder lopen we alle verbindingen na. Afhankelijk van de gekozen vorm van het contract  kunt u onze ervaren medewerkers 24/7 bereiken bij storingen en vragen.

Om uw wifinetwerk te laten checken of verbeteren kunt u contact opnemen.

Vragen?

Neem contact op met Pascal

Medewerker Optinet Pascal