Even voorstellen… Dit is onze nieuwe collega Dennis Groot

Maak kennis met onze nieuwe collega Dennis Groot.

Als dé specialist in alle netwerkverbindingen voor ondernemingen, van MKB en grote industriële omgevingen tot kantoor en hospitality- en educatieomgevingen, is Optinet de betrouwbare, flexibele en onafhankelijke partner voor alles wat te maken heeft met communicatienetwerk binnen ondernemingen. Wij zitten niet stil en blijven groeien. Daarom zijn wij erg blij dat Dennis ons team als Senior Netwerk Engineer komt versterken.

Dennis heeft de nodige ervaring als Wifi Expert. Maar wie is Dennis? En wat gaat hij bij Optinet precies doen? In een kort interview leer je Dennis beter kennen.

Hoe ben je bij Optinet terecht gekomen?

“Ik was op zoek naar een baan als WiFi Engineer en ik zag op google dat er bij Optinet een vacature beschikbaar was als netwerk engineer. Het bedrijf was voor mij geen onbekende. Ik had in het verleden al eens iemand gesproken, die dit bedrijf adviseerde.”

Wat ga je bij Optinet doen?

“Ik ga aan de slag als Senior Netwerk Engineer.”

Waarom heb je gekozen om bij Optinet te gaan werken?

“Ik heb voor Optinet gekozen omdat ik een heel fijn gesprek heb gehad, in eerste instantie met Sven Schiphorst en in een later gesprek ook met Pascal Arnouts. Ik heb gesprekken gehad met verschillende bedrijven, maar ik had het gevoel dat ik dan maar een nummer zou zijn. Bij Optinet had ik dit gevoel niet, er werd naar mij geluisterd, ik werd begrepen. Dit was ook te zien in de aanbieding die ik van Sven kreeg, er was geluisterd naar me. Dit was voor mij heel belangrijk. Uiteraard sprak ook de visie van het bedrijf mij aan met de werkzaamheden. “

Wat is jouw doel bij Optinet?

“Ik hoop bij Optinet meer te leren over de verschillende werk processen en ik ben geïnteresseerd in de andere type netwerkproducten. Verder hoop ik mijn kennis over WiFi en algemene ervaringen over te kunnen brengen aan het team, zodat iedereen er beter van wordt. En dat we samen als team een mooie toekomst tegemoet gaan.”

Leuk om te weten…

“Ik vind het heerlijk om tijd met mijn gezin door te brengen. Maar als ik mijn gedachten even moet leegmaken vind je me terug aan de waterkant. Karpervissen is geen hobby voor mij, maar een passie.”

Meer weten over Dennis of Optinet?

Heb je een vraag aan Dennis of wil je meer over hem of Optinet weten? Neem dan contact met ons op.