Zakelijk internet

Voor bijna elk bedrijf is een zakelijk wifinetwerk van groot belang. Van hotel tot winkelcentrum en van bedrijfspand tot magazijn. Een zakelijke internetverbinding is essentieel en móet goed werken. 

Wifi site survey met Ekahau

Zakelijke wifi oplossingen

Optinet ontwerpt en installeert wifinetwerken in bedrijfspanden en andere zakelijke omgevingen. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend kwalitatieve producten en creëren wij een oplossing op maat voor elk type bedrijf. Wij leveren onder andere glasvezeldiensten en wifinetwerken. Ook kunnen wij het netwerk voor je onderhouden of een bestaand zakelijk wifinetwerk meten en optimaliseren. Wanneer gewenst kunnen wij ook de zakelijke internetlijn verzorgen met onze partner.

Netwerkbekabeling voor bedrijven

Een goede netwerkinfrastructuur is onmisbaar in de huidige gebouwen. Om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers hun werk prettig, ongestoord en veilig kunnen verrichten, is goed aangelegde databekabeling essentieel. Optinet kan hierbij helpen van het ontwerpen, aanleggen van de kabels, afmonteren, certificeren tot het meten en testen van het netwerk.

Zakelijk internet laten aanleggen

Bij het aanleggen van zakelijk internet voor uw bedrijf, zorgen we eerst voor een ontwerp met een gedetailleerd adviesrapport. In dit rapport leest u de bevindingen uit onze wifi metingen en welke apparatuur er nodig is tegen welke kosten. Wij zorgen voor een optimale inrichting van het netwerk voor jouw huidige wensen, en de toekomst.

Unieke Smart Hands oplossing voor IT teams

Is de IT-infrastructuur in eigen beheer maar kom je niet aan alle taken toe? Dan kun je ook gebruik maken van de expertise en capaciteit van Optinet. Wij stellen onze technische experts ter beschikking om on-site of op afstand te ondersteunen bij het beheer van jullie netwerk.

Hulp nodig met zakelijk internet?
Pascal helpt je graag verder.